Over mij

Enjoying an incredible view together 💛 #view #holiday #France #love #tb #sightseeing #walk

Enchanté!
Benieuwd naar de prikkelende praatjesmaker behind the blog? OK, ik vertel je wat over mezelf! Ik ben Lianne, 28 lentes eigen-wijs, thuis in Arnhem, harmoniheus, onlinerd en een echte hotspot hunter. Van coole conceptstores en kekke koffietentjes tot random must do’s en fijne plekken om te wandelen: vertoeven en nieuwe dingen ontdekken in de stad en natuur vind ik héérlijk. Dat ontdekken gaat vaak samen met een lekker hapje, drankje en gezelligheid (on and on) dus noem me gerust een Bourgondiër in hart en nieren. Met mijn vriend klieren vind ik om te gieren en dat is goed voor m’n buikspieren. Oja en ik heb een crush op:
♥  Magische zonsopgangen- en ondergangen (met als gevolg acute doch veilige fotostops);
♥  Feelgood romcoms & vrouwenseries zoals Bridget Jones & Gossip Girl (jup ik maak veelvuldig gebruik van m’n Netflix en Pathé abo’s);
♥  Woordgrapjes en uitdrukkingen verdraaien, denk aan: ‘ik cake naar je’ en ‘uit welke koek is hij gebakken?’ (lekker creatief en authentiek);
♥  Tony’s karamel zeezout chocolade (de állerlekkerste!);
♥  Haarbanden (heb ze in alle soorten en maten) & lipsticks (a girl can’t have enough, right?)
Daar heb ik dan ook een hele lijst of collectie van. Behalve de chocolade, die is meestal op. 😛

Doelgericht als een stier 
Ik herken mezelf in veel eigenschappen van mijn sterrenbeeld: betrouwbaar, doelgericht, extreme toewijding en een sterke wilskracht. Met name betrouwbaarheid vind ik bij mijn relatie(s) ook belangrijk. Verder ben ik zo nu en dan een twijfelaar, maar als ik ergens weloverwogen voor ga, dan doe ik dat all the way! Ik ga ‘het gevecht’ aan en dit gaat soms gestierd eh gepaard met stoom uit mijn neus en diepe sporen.

 

 

 

What about the cactus op prikkelendepraatjes.nl?
Deze mooie, stoere en verrassende oerplant is er in allerlei soorten en maten en is onmisbaar in elk interieur (en op deze blog). Haar eigenschappen staan symbool en linken met mij als persoon:

  • Graag prikkel ik mezelf en jou met leuke artikelen. Ik streef ernaar te inspireren, stimuleren of gewoonweg te vermaken.
  • We leven in een wereld met veel prikkels. Ik ben daar gevoelig voor dus daarin moet ik mezelf zo nu en dan beschermen met m’n stekels.
  • Ik kan (bijna) overal aarden. Ik woonde een halfjaar in Frankrijk en maakte een grote reis door Azië, voel me snel thuis als ik een fijne familie om me heen heb.
  • Ik hou ervan om te groeien en bloeien, natuurlijk in de vorm van persoonlijke ontwikkeling.
  • De cactus kan prima overleven in de woestijn; ik hou van warme landen en (niet te) droge humor. Een minpuntje: ik drink te weinig. Water dan, wijntjes gaan er wel in. 😉

Prikkelende praatjes én plaatjes
Soms vullen praatjes geen gaatjes, maar plaatjes wel. Wat is het onwijs tof om mooie dingen vast te leggen en dit te delen met de wereld. Daar haal ik energie uit. Liefst in combinatie en dat zal je hier dan ook alleen maar tegenkomen. Zie ook mijn Instagram feed hiernaast.

Favo inspiratie quotes

“Everything will be okay in the end. If it’s not okay, it’s not the end.” (John Lennon)
“Leven is het meervoud van lef.” (Loesje)
“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.”
(Pippi Langkous)
“Only those who ever dare to fail greatly, can ever achieve greatly.” (Robert Kennedy)
“One’s destination is never a place, but a new way of seeing things.” (Henry Miller)
“Creativity is the way I share my soul with the world.” (Brene Brown)

Lekker sociaal

Tweeten doe ik soms zakelijk of privé
Volg op beeld wat ik hier en daar uitspook
Step INto mijn digitale cv en meer
Let’s face it, vriendjes word je alleen als je elkaar ‘kent’
Ik ontvang ook graag directe mailberichten

Met dank aan ©
Mijn blog is gepoot en wordt onderhouden door WordPress (thema Florence), Antagonist (hosting), mijn behulpzame vriend Arthur (ondersteuning in design & techniek) en mijn prikkelende brein 😁