Leuke spots, Prikbord

Fashion, food & furniture: Conceptstore TIEN Tilburg bezoeken is een feestje

TIEN is zo’n winkel die je uitnodigt om een bezoekje te brengen. En dat deed ik, want ik ben fan van conceptstores! In het dwaalgebied op Nieuwlandstraat 55 vind je gave mode, mooie interieurspullen en hippe accessoires. En niet te vergeten: goede koffie, lunch en taart. Oh yeah, kijk je mee?

TIEN Conceptstore

Bijzonder mooi interieur
Binnen word ik blij verrast en geprikkeld door het mooie jungly interieur (hoe leuk matchen de planten en het plafondbehang!). Deze hotspot heeft een vintage en tegelijkertijd moderne vibe met overal leuke spulletjes, mooie kleding en musthaves. Ik weet bijna niet meer waar ik moet kijken, zoveel mooie dingen. Het is een feestje om hier te zijn! Die shiny custom made slingers misstaan dus niet. Her en der spot ik leuke dressoirs, maar verwacht hier geen grote meubels zoals banken, stoelen en tafels.

 

“Ik weet bijna niet meer waar ik moet kijken, zoveel mooie dingen.” 

 

TIEN+ voor het geweldige urban jungle interieur

TIEN+ voor het geweldige urban jungle interieur  – fotocredits Brabound

Merken die elkaar afwisselen
Eigenaresse Jantien ontvangt je met open armen en je ziet dat zij het assortiment met liefde voor je uitzoekt. Geen inkoop van bulkformaat, maar producten met een verhaal. Het geheel klopt helemaal en de objecten versterken elkaar. Wist je dat TIEN ruimte biedt aan ondernemers om hun eigen producten te verkopen? Hierdoor wisselt het aanbod voortdurend en is het altijd weer verrassend wat er in de winkel te zien is. Van mij krijg je nu al een TIEN+.

 

Hippe hebbedingen
Al gauw fonkelen mijn ogen bij het spotten van een Iphone hoesje met cactusjes erop: echt iets voor mij! Helaas ben ik net van Iphone naar Samsung overgestapt dus maak ik er maar een fotootje van 😛 (Inmiddels heb ik ergens anders een evenzo leuk hoesje met planten vergelijkbaar met de rechter gescoord dus dank voor de inspiratie!) Ik word er hebberig van. En blij!
Leuke telefoonhoesjes voor iPhone
Conceptstore waar je tussen het winkelen door een koffietje drinkt

Conceptstore waar je tussen het winkelen door een koffietje drinkt – fotocredits Brabound

 

 

 

 

 

Velvet bandeaus
Op mijn blogfoto draag ik een groene velvet haarband. Deze heb ik niet bij TIEN gekocht, maar ze hebben ze wel in verschillende kleuren van het merk Atelier des femmes. Nu helemaal hip en happening.

                 Haarband velvet groen
 

 

 

 

TIEN onderscheidt
Net even wat specialer, persoonlijk en boordevol inspiratie. In deze store komt al bijna 2 jaar lifestyle bij elkaar onder één dak. Méér dan een winkel! Een beleving.

Take a tastful break
Behoefte aan een break om je indrukken te verwerken, gezellig te kletsen of gewoon zin in wat lekkers? Tussen al dit moois kun je jezelf verwennen met sandwiches, verse sappen, een kop koffie en/of een zelfgemaakte dagtaart (wortel, cheese, chocolade.. begin je ook al te watertanden?). Let’s order!

Bar met drankjes en lekkernijen

Bar met drankjes en lekkernijen – fotocredits Brabound

#seeyou
Heb jij al trek in deze leuke stek en wil je online alvast een kijkje nemen? Ga naar de websiteFacebook of Instagram. Ze zijn vooral lekker actief op Instagram dus daar krijg je een goede indruk welke items ze in de winkel hebben of binnenkort binnenkrijgen. Ik kocht een paar originele kaartjes met catchy teksten en ik kom zeker nog eens terug om lekker rond te struinen. Een leuk nieuwtje: Binnenkort komt TIEN met een nieuwe website inclusief webshop! Whoehoee. TIEN, ik ga je zien 🙂

Openingstijden:

MA: 13:00 – 18:00 VR: 10:00 – 18:00
DI/WO: 10:00 – 18:00 ZA: 10:00 – 17:00
DO: 10:00 – 20:00 ZO: 12:00 – 17:00

Heb jij TIEN al ontdekt? Of ken jij andere leuke conceptstore? Deel het hieronder! 

Previous Post Next Post