Auw of wauw, Creabea

Nieuw, trendy én (bijna) uitverkocht: Diana Leeflang stationery bij Kruidvat

Jaaa, ik mag in mijn handjes klappen met mijn nieuwe stationery aanwinsten van Diana Leeflang. Zij is bekend als vlogger onder de naam ‘D is for Dazzle’ (op YouTube en Instagram). Ik volg nu al een tijdje de planner trends en een paar weken geleden ontdekte ik Diana met een vlog over haar toen nog te lanceren collectie. Afgelopen dinsdag was het zover: blij als een kind deed niet alleen ik een run naar de Kruidvat(s), maar half Nederland ook 😉 Ze zijn dan ook erg leuk, net even wat uitgebreider én heel betaalbaar!

Bijna hele collectie in huis
Aangezien ik het een hele leuke collectie vind en de stijl me erg aanspreekt, werd ik nogal hebberig haha. Ik heb dan ook bijna alle artikelen op de pins en badges -heb er al genoeg- en de slagletter producten -geen interesse- na ingeslagen (dat inslaan doe ik liever in de vorm van inkopen :mrgreen: ). Laten we beginnen met mijn grootste catch, de agenda van Diana Leeflang voor 2018:

Diana Leeflang jaarplanner 2018
Zoals ik al zei, volg al een tijdje de planner trends aangezien ik zo ongeveer overal mijn ideeën en to do’s achterlaat (zowel op papier als digitaal – hello chaos 🙄 ). Hoewel ik daar aardig ritme in begin te krijgen, lijkt het me fijn om een agenda-plus te hebben. Bullet journaling is nog steeds helemaal hip en lijkt me leuk en creatief, maar dat gaat me toch iets te ver. Ik heb toch een beetje houvast nodig en dan is een agenda met wat extra ruimte (gescheiden door een leuk tabblad) voor andere dingen zoals to do’s en reisplannen wel ideaal. Nou ben ik niet meer gewend om op papier te plannen en het duurt nog even voordat nieuwjaarsdag aanbreekt (ik gebruik mijn Google agenda in mijn telefoon), maar toch wil ik het opnieuw een kans geven met deze o-zo-leuke alles in één agenda.

De Diana Leeflang jaarplanner zit in een doos met het volgende:

 • Ringband met 7 insteekvakjes (en een handige rits aan de zijkant)
 • Pagina’s voor elke week van 2018
 • 8 pagina’s voor de vakantieplanner
 • 8 doodlepagina’s
 • 4 tabbladen
 • 4 pagina’s voor to do lists

Voor dit pakket betaal je €3,99. Naar mijn mening is dat cheap vergeleken met de meeste andere planners die in de winkels liggen. Vooral als het om planners gaat van bekende bloggers of vloggers waar je al snel veel meer voor moet neerleggen. Prima prijs dus voor een ‘probeerplanner’.

Jaarplanner voorkant Diana Leeflang


Zoals je kunt zien, is de Diana Leeflang jaarplanner een ringband met 6 ringen in een personal formaat, iets kleiner dan A5. De planner zelf is roze (jeej!) en is gemaakt van stevige stof wat lijkt op (nep)leer. De randjes zijn afgewerkt met stiksels en zowel de buitenkant als de binnenkant is voorzien van een paar gouden teksten. Ik vind ‘m een luxe uitstraling hebben. Je moet zelf de pagina’s en de tabbladen nog in de planner doen, maar dat is zo gepiept. In de vakjes waarvan één met rits aan de rechterzijde kan je visitekaartjes, losse to do of boodschappen lijstjes, aankoopbonnetje die je niet mag vergeten, een leuke foto of iets anders kwijt. En er zit (in de meesten – blijkbaar niet elke heeft het) een ringvakje voor een pen of potlood. Hoe handig!


Binnenkant Diana Leeflang Jaarplanner Diana Leeflang jaarplanner detail

Diana Leeflang Reisverslagboek en paspoorthoes
Deze reisset met een reisverslagboek en een paspoorthoes is echt ideaal voor reizigers en adventure seekers. Ik maak altijd graag een (globale) planning voor tripjes en reizen met alle hotspots. Het ‘adventure book’ heeft een boekenlegger en achterin een vakje om bijvoorbeeld entree tickets te bewaren. Hiermee kan ik kort verslagleggen om later reistips met jullie te delen in mijn blog 🙂 En ik wilde graag nog een paspoorthoes, maar kon er niet een vinden die aan mijn wensen voldeed (leuke stijl én betaalbaar). Niet dat ik dat actief deed, want ja zo vaak ga ik niet met het vliegtuig en dan kan ik ook echt wel zonder. Deze hoes heeft een vakje extra om papieren in te bewaren. Nice to have!

Reisset Diana Leeflang

Paspoorthoes Diana Leeflang

Diana Leeflang Notitieboek
Dan het leuke notitieboekje waar deze dromer al haar dromen in kan opschrijven 😉 nee zonder gein, hier kan je natuurlijk in kwijt wat je wil. Het boekje heeft een sterke kaft, lijntjespapier, een ringband en ruimte voor het noteren van de datum. De prijs is  €1,99.

Accessoires en notitieboek los Diana Leeflang

Diana Leeflang accessoires
Bij de collectie horen ook leuke accessoires die ik heb gekocht: washi tape, stickervellen, houten stempels en pennenhouder. Het stickervel (2 stuks) is €0,49, voor 5 rolletjes washi tap betaal je €1,99 en de houten stempels kosten €2,99. Om het af te maken een keramieken potje voor €1,99 welke je kan gebruiken als pennenhouder of er een leuk plantje in doen zoals een cactus. Dat laatste heb ik al genoeg op tafel staan en een houder voor pennen ontbrak nog in ons huis dus heel leuk. De stempels zijn wel matig. De glitter inkt zie je/dekt niet goed al is subtiel ook acceptabel. Maar zeg nou zelf; met deze leuke bijbehorende items wordt plannen toch een stuk leuker?! 

Accessoires Diana LeeflangAccessoires en notitieboekje Diana Leeflang

Handlettering set
Het pakket voor handletteren vind ik erg tof, voor mij is het een introductie. Deze is verpakt in een doos met:

 • 4 enveloppen
 • 4 papieren zakjes
 • 4 postkaarten
 • 6 tags
 • 2 stickervellen
 • 1 potlood
 • 1 wit potlood
 • 2 fineliners 0,5mm
 • instructieboek

Voor € 3,99 kan je op een laagdrempelige manier zelf thuis aan de slag met handlettering. En met alle toebehoren kan je cadeaus opfleuren.

Handlettering set Diana Leeflang

Handlettering Diana Leeflang

Diana Leeflang stationery is een musthave
Mijn conclusie? De stationery collectie vind ik ‘wauw’. Het zijn trendy artikelen en heerlijk betaalbaar, de prijs/kwaliteit is goed. In mijn ogen is het papier van de jaarplanner en het reisdagboek vrij dun waardoor het doorschijnt en waarschijnlijk ook wat doordrukt. Maar ja, dat zie ik voor zo’n vriendelijk prijsje door de vingers. Normaal is een jaarplanner al gauw aan de prijs wat ik nu voor alle plan artikelen samen betaalde. Ben jij ook enthousiast en wil je een of meerdere artikel(en) bemachtigen? Ren dan NU naar de winkel of bestel online, want haast overal zijn ze (bijna) uitverkocht. Wie weet komt er wel een nieuwe lading, maar dat is nooit zeker. Good luck!

Welke planner en/of notitieboekjes gebruik jij voor je afspraken en to do’s?

Previous Post Next Post